En gul maske – måske vejen til evig ung hud

Ansigtsmaske

Jeg er faktisk ret heldigt stillet, når det kommer til min ældningsporces. Jeg ser stadig ret ung ud, rynkerne holder jeg på afstand, hvordan ved jeg ikke helt, men så længe det virker er det jo meget godt. Noget jeg er blevet rigtig god til igennem det sidste år er, at bruge ansigtsmasker. Jeg går generelt efter dem der fugter og giver huden glød. Som yngre gik jeg mere efter de produkter der rensede i dybden, det gjorde desværre ikke det bedste for min hud. Efter jeg giver den fred og masser af fugt, er der færre udbrud og elasticiteten er bibeholdt.

Gul maske fra Comme Deux

En gul maske fra Comme Deux

Den gule maske kom med min Goodiebox, og er fra Comme Deux. Den kom som en lille velkomstbonus, læs mere om det i det her indlæg. I søndags da mænderne var på den lokale brandstation og Prinsessen sov, så jeg mit snit til at teste den. Der findes næsten ikke en større luksus, end en ansigtsmaske og en god kop the. Det giver ro i min krop.

Gul maske fra Comme Deux

Masken var nem at påføre, men jeg skulle bruge mere end jeg lige regnede med, og så var laget slet ikke særlig tykt. Den skulle sidde på i 15 minutter, og efter det meget hurtige kvarter, fjernede jeg den med en våd vaskeklud. Det var virkelig rart, og min hud blev efterladt ren, fugtet og med masser af glød.

Masken findes også i en lyserød og en blå udgave. Den blå efterlader huden blød, ren og silkemat. Den lyserøde efterlader huden gennemfugtet med et dugfriskt og dewy udseende, måske det var den jeg skulle prøve næste gang.

Se alle maskerne hos Goodiebox.

Skriv et svar