Gulddreng og hans Segboard – skal du også suse afsted?

Reklame// Sidste år var den helt store dille, og det vildeste ønske på alle konfirmations ønskelister var et segboard. Boardet gav skateboardet konkurrence, for det var nemt at tage under armen, med i bussen og toget. Lidt ligesom et løbehjul, bare uden at skulle bevæge sig fysisk. Dermed ikke sagt at man ikke bruger energi på et seagboard, du skal holde balancen og diagere det. På den måde aktivere du overraskende mange muskelgrupper i kroppen. Det ser bare ikke sådan ud, når de unge drenge kommer susende afsted med hænderne i lommerne. Men i lommerne?? Jeg bruger enormt meget tid på, at lærer Guldklumpen at man skal kunne tage fra hvis man falder. Og det er altså svært med hænderne i lommerne.

Gulddreng på gyldent segboard

Boardet er dog stadig vældig populært, det hjælper jo selvfølgelig også, at kunstneren Gulddreng susede på scenen i x-Factor 2017. Jeg kan huske at jeg lige så tydeligt sagde til manden min, at det måtte altså være en joke. Gulddreng måtte være en karakter sangeren påtog sig, for jeg tvivlede virkelig på at han var sådan. Det glædede mig derfor at høre om programmet Malte vs Gulddreng, et program jeg stadig har tilgode, men ser frem til at se.

Hvis du nu skulle have lyst til at suse afsted som Gulddreng, på dit helt eget smarte segboard, så Køb segboards online her. Men er vinteren på vej, og så kunne det være sjovt at teste segboardet på sne. På shoppen segboard.nu ligger der en video på forsiden, hvor der er en fyr der kører ned af en snebakke på segboard. Det tyder på at det kun er fantasien der sætter grænser for det sjov du kan foretage dig på sådan en rullende elektrisk fætter.

Har du prøvet at kører på et segboard?

//indlægget er skrevet i samarbejde med segboard.nu//

Skriv et svar