Processed with VSCO with t1 preset

sponseret

For tiden bruger vi massere af tid på vores gulve, Guldklumpen leger en masse med lego og det leger han bedst med på gulvet. Prinsessen bruger tid hver dag på sit legetæppe, både på ryggen og på maven, så sidder jeg ofte ved siden af 🙂 Min kiropraktor har givet mig øvelser med hjem, så jeg ligger også på gulvet og laver øvelser, det går mest ud på katteøvelserden (der hvor man skyder ryg og svager igen) og udstræk. Det er ikke øvelser jeg bliver tynd af, men det giver helt sikkert en masse velvære. Jeg savner faktisk øvelser på gulv, for jeg har i de sidste par år været meget betaget af yoga, som både kan dyrkes på tæpper og gulve. Vores lejlighed er dog helt uden rigtige tæpper, vi har da et tæppe her og der, men det er mest til leg.

Jeg savner som sagt den velvære der er efter en gang yoga, jeg lavede enkelte øvelser da jeg var gravid, men jeg blev hurtig uflexibel på midten – det giver jo også god mening. Lige nu gå jeg som sagt til kiropraktor, det gør jeg fordi min læn er helt låst, og min højre hofte begyndte at gøre ondt. Desværre gør det stadig ondt, så jeg må nok hellere til få strukket den krop igennem, så den er klar til at blive stærk igen.

Dyrker I også yoga?

Vores gulv er ikke helt fantastisk til gulvøvelser, jeg håber at vores næste hjem bliver bedre, jeg vil gerne have et mere organisk. Nye gulve kan erhverves til gode priser hos jysk gulvcenter, se deres billige tæpper og gulve her, et rigtigt plankegulv gad jeg godt lave yoga på.