H2O med et tvist af Stine Goya

Jeg tror I alle kender den der kedelige badesandal fra H2O. Da jeg var 14 år og gik til håndbold, skulle alle have små H2O tasker, hvor der lige var plads til et par H2O sandaler, så når man ikke spillede på banen, havde man de der helt fantastiske og fashionabel badetøfler på – kan I spore ironien??

Nå men jeg var ikke en af dem, jeg havde alt i Adidas, der var jo dømt Spice Girls feber i 90’erne! Da jeg 4 år efter flyttede sammen med min mand, dukkede H2O sandalen op igen, nu boede den i min lejlighed. Efter flere år måtte mine Adidas’er give op, og min mand købte H2O sandaler til mig. Total sødt af ham, for han købte jo de bedste badesandaler efter hans menig. Og jeg må da også indrømme, at den H2O bandit er noget for sig selv, den er jo behagelig at have på ned til poolen, eller have på om sommeren på altanen – men ikke særlig fashion vel?!

H2O

Det laver Stine Goya så om på nu! Omkring maj 2014 kommer de re-designet badesandaler i butikkerne til ca. 699,- kr.

Er I fristet? Hvilken et par frister mest, sort eller hvid??

3 Replies to “H2O med et tvist af Stine Goya”

  1. Jeg ville hellere end gerne tage begge par med på ferie til sommer, men til den pris er det ikke en mulighed. Jeg synes simpelthen det er for mange penge, for sådan et par sandaler – Desværre, for fine er de!

    1. Jeg er faktisk helt enig med dig, normalt har min mand giver 150-200,- for et par. At prisen bliver 4 gange så dyr, er slet ikke tiltalende. Jeg syntes de er noget så fantastiske, og jeg ville elsker at vimse ned til poolen i sådan et par. Jeg håber at finde dem på tilbud 😉 minus 70% er lige mig!!
      /Camilla

Skriv et svar