Hårmasker fra Respons – Nu har jeg blødt hår!

Hårmasker fra respons

Hårmaskerne fra Respons er testet i samarbejde med Garnier. Mit hår er kort fortalt farvet, og har det med i den forbindelse at blive tørt, så tørt at det ligner en høstak. Det har derfor brug for ekstra meget pleje, det plejer jeg at give det med en del balsam. Men det har ikke været nok, derfor var jeg faktisk på udkig efter en ny brusebadsrutine. En rutine der ikke ville tage for lang tid, og en der ikke vil koste en stor pose penge.

Garniers produkter er normalt i en meget budgetvenlig klasse, uden af de sætter kvaliteten af produkterne over styr. Som barn brugte vi altid Respons, kan I huske den der gule tykke shampoo? Jeps den brugte vi hjemme hos mig. Det var derfor et godt gensyn med den lille kolibri, da jeg åbnede min pakke med de 2 hårmasker.

Argan Richness Mask fra Respons

Denne maske er specielt udviklet til meget tørt og uregerligt hår, det matcher meget godt til mine lyse lokker. Jeg har testet hårmasken 3 gange, jeg har brugt den i stedet for balsam. Det smarte er, at den kun skal sidde i håret i 3 minutter. De 3 minutter er hurtigt gået med at vaske kroppen, eller bare tage et øjeblik til at nyde det varme vand og et godt musiknummer. Garnier har lavet en playliste på spotify der matcher hver af deres 3 nye hårmasker. Den der passer til den her maske hedder Argan Richness – Like an evening in the Moroccan bazar.

Hårmasker fra respons

Avocado Oil & Shea Butter fra Respons

Er udviklet til tørt og skadet hår, og med ingredienser som avocado olie og shea butter bliver håret igen blødt og glansfuldt. Igen brugte jeg masken som en balsam maske efter almindelig hårvask med shampoo. Denne maske skulle sidde 3-5 minutter, hvilket er lidt længere tid, så jeg brugte vente tiden til at shave uønskede hår væk. På den måde går 5 minutter altså hurtigt! Til den her hårmaske er der lavet en playliste, Avocado Oil & Shea Butter – Like a quiet morning in the blossoming nature. Den playliste gad jeg godt lytte til, jeg tror bestemt den vil være rolig og nærmest terapatisk 🙂

Mythic Olive fra Respons

Den sidste hårmaske har jeg ikke testet, men den skulle eftersigende være god til ekstra tørt og overbehandlet hår. Masken plejer håret fra rod til spids med en legendarisk formel med jomfruolivenolie fra Middelhavet. Den lyder nu også rigtig god! Playlisten til grønne krukke er Mythic Olive – Like an afternoon view of the Mediterranean.

Skriv et svar