Haircandy – Med pynt i håret

Haircandy er et nyt ord vi alle nok skal få lært i år. Der er fuld knald på hårspænder, elastikker og hårbøjler. Jeg hopper alt for ofte bare på en hestehale, det er nemt og håret er væk fra ansigtet. Men det er ikke den mest moderigtige løsning – nærmest tvært i mod.

haircandy

Haircandy fra Pico

Jeg er ret vild med mine skønne spænder fra Pico, de er også i en prisklasse hvor alle kan være med. Det fine peach farvede blad koster kun kr. 50,- og det er meget nemt at style. Jeg har i hvert fald brugt mine 2 spænder flere gange om ugen, efter jeg har fået dem. Og så er jeg også blevet mere modig med hensyn til haircandy.

I sidste uge var jeg syg hele ugen, og fik derfor set en hel masse tv – som i flere serier på Netflix. Men jeg fik også set helt almindeligt fjernsyn, og i go’morgen danmark på tv2, så jeg netop et indslag om hårpynt. Der satte de forskellige spænder vedsiden af hinanden, og det var altså virkelig smart. Så det skulle jeg selvfølgelig også prøve.

Hjemmelavet perlespænde – DIY

Jeg har ikke fået et af de super populære perlespænder i hus endnu, men jeg lavede da bare mit eget. Jeg har en masse perler og en masse gamle spænder. Og med en lim pistol* klistrede jeg perler på spændet. Jeg tog perlerne på en nål, lagde en streg lim og placerede perlerne oveni. På den måde blev de lige, og perlerne flyver ikke til højre og venstre. Det fungere faktisk meget fint, men jeg er stadig ret lun på at få fat i et rigtigt perlespænde. Og gerne både et knækspænde og som hårnål 🙂

2 Replies to “Haircandy – Med pynt i håret”

Skriv et svar