Halloween i Legoland

img_2411

I lørdags smurte vi madpakker, pakkede bilen (man skal jo lige pludselig have det halve af hjemmet med, når man har en baby – eller i hvert fald bare en stor pusletaske og en barnevogn) og kørte mod Jylland. Vi har efterhånden besøgt Legoland en del gange i år, vi købte sæsonpas i foråret og det har virkelig været en god investering.

Vi har de andre gange kørt hjemmefra omkring kl. 7.00, så har vi været fremme ved Legoland ved åbningstid – det kunne vi altså ikke rigtigt i lørdags, eller ret og sagt jeg kunne ikke komme afsted. Jeg havde været vågen det meste af natten med prinsessen, det er jo charmen med spædbørn, men hold nu op hvor var jeg langsom. Men vi kom afsted!

I Legoland åbnede de for halloween sæsonen i lørdags, der var spørgelser, græskar, edderkopper og spindelvæv i lange baner. Vores lokale slot havde fået besøg af kæmpe edderkopper, jeg er nu lidt glad for at de ikke er der i virkeligheden. Rundt omkring i miniland var der pyntet op med små LEGO græskar, spindelvæv og spørgelser – og da mørket faldt på (Legoland havde åben helt til kl. 21.00) var der pyntet op med lys i træerne, som virkelig gav en skøn stemning. Næsten alle steder man kiggede hen var der smukke græskar dekorationer, selvfølgelig så store at man ikke lige kan kopiere det hjemme foran døren, men de inspirede en held del.

img_2397

Legoland er også det perfekte sted at tage til med en lille baby, der er ammestue/puslerum hvor man i ro og mag kunne nurse sin lille baby. Jeg var i hvert fald forbi hver 2-3 time, for så var prinsessen sulten igen – dertil fik jeg også tid til at spise kage og drikke kaffe, imens Guldklumpen og manden min fik prøvet et par forlystelser. Kagen er hjemmebagt og der kommer en opskrift senere på ugen.

Der er halloween i Legoland frem til d. 30/10, og det er helt sikkert et besøg værd 🙂

Skriv et svar