Halloween – spindelvæv i mit vindue

Spindelvæv

Så blev det oktober, 3 ud af familiens 4 fødselsdage er veloverstået, så nu står den på Halloween. Jeg var inde i gemmerne, og finde pynten frem fra sidste år. Der brugte Guldklumpen og jeg flere dage på at fremstille Hama perleplader til vinduet. Jeg syntes virkelig at de er fine, de giver en hyggelig Halloween stemning. Noget der er vigtigt i min optik, når man har små børn. I USA går de jo helt agurk, vi var tilbage i 2010 i L.A. i slutningen af september, og der var Halloween i fuld gang. Det var virkelig uhyggeligt, så uhyggeligt at jeg blev skræmt ved højlys dag. Der skal måske heller ikke så meget til, måske det slet ikke er for børnene at vi Halloween hygger, men for min skyld?! For jeg er en være bangebuks, jeg hader gyserfilm, for de giver mig mareridt i flere dage.

Halloween spindelvæv

Selvom jeg er en være bangebuks, har jeg indkøbt spindelvæv for at skabe mere Halloween stemning i vores vindue. Jeg syntes det virker meget fint, nu har jeg i hvert fald planer om at pyntet mere op med spindelvævet. Der var også en plastik edderkop med i pakken med spindelvæv, så den skal helt sikkert også op, måske på en billederamme. Spindelvævet er fra coolstuff.dk og kan findes lige her.

Den lille pakke spindelvæv koster kun kr. 25,- og der er mere end jeg havdet regnet med. Jeg tænker i hvert fald ikke, at vi havde brug for en stor pakke – det skulle da lige være for at få flere edderkopper. Der er en større pakke spindelvæv med hele 6 edderkopper, den pakker koster kr. 59,- Det syntes jeg ikke er mange penge, jeg forestiller mig også, at man kan bruge det igen til næste år. Hvis man ikke kan bruge spindelvævet, kan man da bruge plastik edderkopperne.

Holder I Halloween?

2 Replies to “Halloween – spindelvæv i mit vindue”

Skriv et svar