Har du et minut? Skøn morgen rutine med Nivea

Nivea 1 minut

Jeg er ved at have en ret fin rutine, både morgen og aften har jeg rense og pleje rutiner. De tager ikke lang tid, for jeg har sjælendt flere timer til at sidde med en ansigtsmaske og drikke min morgen kaffe. Derfor var jeg glædeligt overrasket, da jeg fik kendskab til Nivea’s 1 Minute Urban Detox Mask. For et minut har jeg 😉 Jeg bruger dem om morgen inden bad, og så skylder jeg dem af i badet – det er virkelig smart og meget meget nemt. Der findes 3 forskellige masker, og jeg har teste 2 af dem.

Nivea 1 Minute Urban Detox Mask – Pore Refine

En maske der renser og reducere de udefrakommene faktorer der stresser huden. Den gennemsigtige gel har en varmende effekt, som får porerne til at åbne sig, så de aktive ingredienser i masken blandt andet magnoliaekstrakt, kan trænge ind. Masken virker udrensende og opstrammende samt gør huden klar og glat. Personligt har jeg fået mindre porer og en bedre glød.

Nivea 1 Minute Urban Detox Mask + Purify

Denne maske renser dybt ned i porerne på kun 1 minut. Masken indeholder hvidt ler og magnoliaekstrakt, som giver den en mild scrub-effekt der fjerner urenheder, samtidig med at den beriger huden med vitaminer og mineraler.

Jeg bruger begge masker 2 gange om ugen, den er nem at påføre og nem at fjerne. Jeg påføre masken inden mit morgen bad, og fjerner den i badet med en hjemmestrikket pad. Ja det lyder lidt mormor, men de er virkelig gode og meget nemme at lave. Jeg tænker også at de er miljøvenlige, og hey de matcher produkterne 😉

Maskerne kan blandt andet købes i Matas, vejl. pris er kr. 89,95 pr. stk.

Skriv et svar