Her ville jeg gerne sove…

Idemøbler

Jeg drømmer om et nyt soveværelse, sådan helt nyt, et andet sted – meget gerne i et lille hus. Her ville det perfekte soveværelse have indbygget skabe, gerne med skydedøre så det ikke fyldte så meget, der ville være badeværelse gerne med direkte adgang fra soveværelset. I midten af rummet ville en super lækker elevationsseng indbyde til lang og god søvn, morgenhygge med mine drenge i weekenden og en god bog i lyset af en smuk natlampe. En lampe som den i kobber, ville kunne give lys fra det lille natbord med de hemmelige skuffer – jeg har altid haft et godt øje til de der runde natborde! Over sengen ville jeg gerne have et billede, et billede der vil kunne bringe mig til drømmeland, det tror jeg det her med træet ville kunne. I modsatte ende håber jeg der vil være plads til en lang kommode, jeg syntes altid at jeg mangler skuffer! På den vil jeg gerne have den lille lampe-mand stående, jeg syntes den er så sød, og så med lilla skærm. Over kommoden skal vores lille fjernsyn hænge, det er nu rart med tv i soveværelset – har I også det?

Så mangler der bare lækkert sengetøj, et flot sengetæppe, flotte pyntepuder og så et vamset tæppe til gulvet – at stille de små fusser på et lammeskind om morgenen ville være skønt.

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Idemøbler. 

8 Replies to “Her ville jeg gerne sove…”

  1. Jeg har lige fået tv i soveværelset. DET ER FARLIGT!!! Har aldrig haft det før, eller jo da jeg boede hjemme ved mine forældre, men det er 11 år siden. Det er hyggeligt at putte under dynen efter en lang arbejds dag og så lidt tv, men synes det er svært at komme ud af sengen igen… Måske det er en til vendings periode?! 😀

    1. Haha det tror jeg, når det ligesom er blevet “hverdag” igen, og B er hjemme, så sidder du i stuen igen 😉 jeg har altid haft fjernsyn ved sengen – næsten altså siden jeg var 13 år…og det er jo meget længe siden 😉

    1. Det kan jeg godt følge dig i 🙂 Guldklumpen vil hellere end gerne ligger i vores seng og se tv og putte – meeen han er jo også noget yngre 😉

    1. Vi prøver også at få lidt mere “ikke tv” ind i hverdagen, men Guldklumpen slapper rigtig godt af med god film…lige nu ser vi Tempelriddernes skat 1 🙂

  2. Og hvis det fungere så pyt da være med det!!! Alt med måde, ikk 😉

    Lige noget helt andet… Hvorfor kan jeg ikke finde ud af at få et billede på istedet for den der mærkelige røde ting når jeg svare dig?

Skriv et svar