Hjælp i huset

weekend

 

Som en rigtig Hollywood housewife ville jeg gerne kunne spankulere rundt i mine pumps og sippe cocktails hele dagen, alt imens huset blev gjort rent, maden blev serveret og tøjet vasket. Åh det lyder altså bare som et skønt afslappet liv. Men vi bor ikke på en guldmine – endnu, man skal jo aldrig sige aldrig. Så det er mig der er hushjælpen i vores hus, jeg laver mad, gør rent – men mand hjælper heldigvis godt til på den kant, jeg vasker tøj og nusser om mine søde mænder. Men nogle gange vil jeg ønske, at der var nogle eller noget der kunne hjælpe os lidt på vej.

På nuværende tidspunkt ville det være skørt at bruge penge på en ugentlig rengøringsdame, jeg vil hellere spare de penge, og så tage på ferie – eller shoppe for dem 😉 Men jeg kunne jo investere i en lille hjælper på Bilka.dk, en robot der kunne støvsuge mine gulve imens jeg var på arbejde, lavede mad eller gik tur med familie. I går løb jeg rundt med støvsugeren imens manden talte i telefon, og Guldklumpen legede på værelset. Robotten ville kunne gøre det imens jeg legede med Guldklumpen, det ville i min optik være en bedre måde, at bruge tiden på.

Kunne I også godt bruge lidt robot hjælp?

/Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Bilka/

2 Replies to “Hjælp i huset”

Skriv et svar