Billede 041 Billede 040

Jeg elsker yoghurt, men som laktose-allergiker er det ret svært at få yoghurt…eller det er i hvert fald, hvis man ikke ønsker mælkeprodukter der har været igennem en eller anden kemisk proces for at stå på bordet uden mælkesukker (=laktose). Sådan en person er jeg! Jeg kan ikke se ideen i, at forarbejde et produkt så meget, at man har fjernet en af byggestenene for at opnå et nyt segment. Derfor er jeg til soya-yoghurt (som jeg selv laver på min yoghurt-maskine). Her har jeg lavet en variation af en den traditionelle frugt-yoghurt, den er flot og indbydende samtidigt med at den smager af frugt 😉

Jeg brugte:

– 1/2 dl soya yoghurt

– ca. 2 cm ananas skåret i mindre stykker

– 1 tsk. HUSK

Det blendede jeg sammen og hældte i bunden af glasset

Derefter blendede jeg:

– 1/2 dl blåbær

– 1/2 dl soyayoghurt

– 1 tsk. HUSK

Blandingen kom ovenpå ananas-blandingen, og det hele blev toppet med en 1/2 passionsfrugt.

Stil den gerne på køl natten over, så er den “fast” pga HUSKen og dejlig kold.

Du kan også lave den i en RAW udgave, så bytter du bare soya-yoghurten ud med hjemmelavet mandelmælk 🙂

Spiser I yoghurt??