Hjemmespa for my valentine

Modtaget som gave

Hvem mon skal være min valentin i år? Ikke det sværeste spørgsmål når man er gift, og det ellers går godt i ægteskabet 😉 igen i år er det min mand der skal være my valentine, og i år vil jeg overraske ham med en omgang hot stone massage i vores hjemmespa.

Hjemmespa

Sidste år blev han forkælet med Star wars gadgets til køkkenet, men i år står den på hjemmespa. Det gode ved det er, at man skal nyde en spa oplevelse når det passer ind i familielivet.

Hot stone massage

Jeg har ofte haft lyst til at prøve den her form for massage, men jeg har ikke prøvet det endnu. Men nu har jeg muligheden for at teste det, og så til en rimelig pris. Hot stone sættet er fra Coolstuff.dk, og kan findes under kategorien med valentins gaver. Sættet kan købes for kr. 529,- hvilket er en lav pris, når man tænker på at det kan bruges igen og igen og igen.

Sættet består af 8 basaltsten, som bliver varmet op i den tilhørende kuffert. Kufferten er lille og kan nemt kommer med i weekenden tasken, hvis du skal på et romantisk get-away for 2. De 8 sten skal have 30-40 minutter i kufferten inden de er klar til brug, kufferten er udstyret med et stik til alm. stikkontakt. Stenene får en max temperatur på 70 grader, og kufferten kan holde dem varme i op til 45 minutter.

hjemmespa

Luksus hjemmespa

Jeg holder meget af selv forkælelse, derfor har jeg massere af ansigtsmasker, sheet masks, body skrub og meget andet godt i skabet, så jeg rigtig kan lege hjemmespa. Nu glæder jeg mig bare til valetinsdag, hvor jeg skal overraske min mand med en gang hot stone massage.

Har I nogle planer for valentins dag?

Både love skiltet og lysboxen er fra Coolstuff.dk

 

 

Skriv et svar