imageimageJeg spiser ofte “køleskabs-grød” i hverdagene, specielt hvis jeg skal ud af døren kl. 7.05, jeg fungere bare ikke før kl. 6.00 om morgen, så hvis jeg skal nå det hele også morgenmaden, er det her løsningen. Jeg topper dem med det jeg har, derfor er de aldrig ens, hvilket så gør dem spændende. På billedet er der en med hindbær og fersken, en med banan og peanutbutter og en med tørret abrikoser, rosiner, græskarkerner og mandler. Banan og peanutbutter fungerede knapt så godt, jeg savnede den friskhed som hindbær og abrikosens gav. 

Til de 3 glas brugte jeg:

2 dl soyayoghurt eller anden yoghurt

2 dl soyamælk

2 mål HUSK

2 spsk chiafrø

2 spsk hørfrø 

2 spsk glutenfrie havregryn

Mix det sammen i en skål, og fodel massen i glassene. Næste morgen er der hurtig, nem og nærende morgenmad, du skal blot toppe det med hvad du nu har lyst til. 

Velbekomme 🙂