Herhjemme er vi vilde med pandekager, og jeg laver ofte pandekager til morgenmad eller snack i weekenderne. Derfor bliver både opskrift og tilbehør justeret lidt hen af vejen. De her lækre luftige pandekager er selvfølgelig glutenfrie og mælkefri, en bonus er at de også er uden sukker. Mega win hvis man gerne vil sparer på sukkeret men ikke på smagen 🙂

De her pandekager er pyntet med piskbar soyaskum fra Alpro, danske jordbær og kokos flager – virkelig lækkert!

Det bruger jeg

1 banan

1 æg

2 spsk majsmel – ikke majsstivelse

Lidt vaniljepulver

1 tsk bagepulver

Det gør jeg

Mos banan og pisk den luftig med ægget, pisk majsmel, vaniljepulver og bagepulver. Dejen sættes som små amerikanske pandekager på en varm pande med olie.

Vi spiser dem både med friske bær, yoghurt, peanutbutter eller marmelade. Hvis de skal nydes som dessert kan jeg anbefale dem med is også 😉