Hus med garage siger manden…

IMG_8977

Det er efterhånden en måned eller 2 siden sidst, at jeg skriblede om det der hus jeg så brændende går og ønsker mig. Jeg har talt om haven og taget, alle de tanker man skal huske at gøre sig inden, at man skriver under på købsaftalen og diverse tilbud til renovering.

Men når vi flytter i hus har manden min også visse ønsker, ønsker jeg endelig også har, men det er ting der altid kan komme senere hvis du spørger mig 😉

Vores køretøjer skal selvfølgelig stå lunt og godt, og aller helst i en garage bygget i forlængelse af huset. På sigt skal vi have 2 biler, lige nu giver det bare ingen mening med mere end en, da jeg ikke har mulighed for parkeringsplads på mit arbejde – og så ligger det kun 1 km fra østerport station, så kan jeg ho lige så godt tage toget.

Nå men for at få en garage skal parkeringsområdet være lukket, og det kunne jo være med sådan en smart port fra Bygma.dk. Det smarteste ville være hvis den automatisk åbnede når man var tæt på, det ville være super cool!

Men igen igen mangler vi bare en køber til vores lejlighed, og så er vi ellers dem der er rykket i hus 😉

sponseret

2 Replies to “Hus med garage siger manden…”

Skriv et svar