Husker du at handle lokalt? I de her Covid-19 tider

reklame

Så blev vi alle sammen sendt hjem, for ikke at Covid-19 skulle sprede sig som i andre dele af verden. Allerede nu er der små butikker der er luknings truet, folk der mister deres job og total ramaskrig på børserne. Lige nu handler det om at holde hovedet koldt, lad vær med at hamstre, køb ind som du plejer og ellers gør en forkel for dit lokalområde, for husker du at handle lokalt? De små lokale virksomheder Havhøkeren i Gilleleje lever normalt af turisternes penge. Men lige nu skal de overleve af dine, og du kan endda shoppe hjemmefra på havhøkeren.dk

Gillelejehavn

Selvom man jo ikke skal opfordre folk til at stævne sammen, vil jeg da godt lige sige, at efter jeg har arbejdet 2 år i byen, kan jeg virkelig anbefale dens små butikker og byens natur. Nede på havnen kan man fx. få en lækker frokost og en skøn eftermiddag med shopping på havnen. Og hvis det bliver koldt så kan man altid få fat i en H2O fleece hos Havhøkeren på havnen.

Husker du at handle lokalt?

Når du så alligevel er i byen, vil jeg anbefale dig at gå en tur rundt nede ved stranden. Her er heldigvis langt imellem menneskerne, og man komme langt omkring hvis man går langs de danske strande. Samtig er der forskellige kunstværker man kan gå på skattejagt efter, både på havnen og på stranden.

Husk at handle lokalt

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Havhøkeren/

Skriv et svar