Udklædning til hverdag og fest

Processed with VSCO with t1 preset

sponseret

Jeg tænker at vi allesammen kender lysten til at klæde sig ud, være en anden eller understrege den følelse vi har indeni. Nogle dage vælger jeg farverigt tøj – ja det forekommer faktisk, selvom det meget sjælendt bliver bevist her på bloggen. Eller gøre noget anderledes med makeuppen, håret eller mange smykker. Det er ikke en rigtig udklædning, men jeg fremhæver specielle farver eller temaer.

Min søn derimod går hele vejen, hvilket er ret befriende. I lørdags skulle vi bruge en stærk mand, som kunne hjælpe med at bære borde. Der gik ca 3 minutter, så stod den stærkeste superhelt foran os. Hulk hjalp så med de tunge ting, og bagefter kom Guldklumpen tilbage i sit eget tøj. Det var så skønt, at se hvordan han legede imens han hjalp os, det er nu det skønne ved børn.

Udklædning i kassen

Guldklumpen har flere klædud dragter, både dem han har brugt til halloween og fastelavn, men også andre der kan bruges til leg. Jeg ser også ofte børn i udklædning, når jeg henter Guldklumpen i børnehaven. Og hvem kan ikke huske hvor fedt det var, at klæde sig ud som barn?

De fleste af de udklædningsdragter vi har her i huset, er selvfølgelig superhelte, ninjaer og så en super sej stormtrooper. Til dragterne er der selvfølgelig sværd, masker og geværer, det gør jo kun legen endnu sjovere. Jeg glæder mig nu lidt til, at klædudkassen skal opdateres med kjoler og diademer – eller det håber jeg. Jeg ved jo ikke om Prinsessen vil lege med strutskørter, læbestift og tiara, men mon ikke 🙂

Hos Gag.dk kan du finde mange forskellige dragter til udklædning, karneval, fastelavn eller halloween. De har dragter til både børn og voksne, og der er så mange, at jeg er sikker på at der er noget for enhver smag.

Indlægget er skrevet i samarbejde med Gag.dk

Skriv et svar