Hvis det var mig der blev student i år – så ville jeg ønske mig…

Studentergave

…en zebra fra Kay Bojesen. Jeg er helt fjollede med hans skønne design i træ, det er både klassisk og tidsløst. Det er meget klassisk at give aben, specielt nu hvor man også kan købe studenterhue til den. Det er virkelig godt tænkt, for jeg kender rigtig mange der har valgt at give studenten den i gave. Men gad vide om studenterhuen kun passer til aben, eller om den også kan bruges til de store fugle, zebraen har sin manke så det går ikke rigtig. Jeg tænker at den sorte fugl Ravn, kunne se flot ud med hue på. Jeg fandt det her skønne billede af en fuld studentervogn af skønne træfigurer fra Kay Bojesen. Man kan da kun blive i godt humør af det billede, og tænker på ens gode studenter minder. Men jeg er jo også ret vild med de trædyr, og det er ikke kun mig derhjemme. Min mand har i hvert fald sat den nye mini abe på årets ønskeliste.

Hvis jeg blev student i år ville jeg ønsker mig

Indtilvidere har vi både en abe, en zebra, et sæt lovebirds og 2 soldater, jeg må hellere skynde mig at indskyde, at soldaterne er min mands. Han er meget glad for dem, og håber på at få den sidste til sin fødselsdag.

Lige nu er et udvalg af Kay Bojesens fantastiske træfigurer sat ned med 20% fra i dag d. 14. til og med d. 18. juni hos Designme.dk. Jeg burde næsten købe mandens fødselsdagsgave når der er tilbud. Den nyeste abe er endda på tilbud, den har jeg ellers ikke set nedsat andre steder.

Hvilket Kay Bojesens træ dyr er jeres favorit?

2 Replies to “Hvis det var mig der blev student i år – så ville jeg ønske mig…”

  1. De har aldrig rigtig sagt mig noget. Til gengæld er jeg vild med ænderne og anden af Hans Bølling 🙂

Skriv et svar