Hvis jeg skulle bestemme min gave til morsdag

Morsdag

Reklame//

På næste søndag er det morsdag, en dag hvor det er mor der er i fokus – og jeg elsker det! Jeg har tidligere fået blomster og smykker, men hvis det mig selv der kunne vælge i år. Så ville jeg vælge denne smarte lyskæde med klemmer, og et smart polaroid kamera, så jeg kan tage små billeder af dem jeg elsker. De små billeder ville jeg hænge på lyskæden med de smarte klemmer, de små lys vil lyse mine små mirakler op. På billedet her er det Guldklumpen der laver et finger-hjerte til mig. Der findes intet bedre end den kærlighed jeg modtager for min lille familie.

Jeg glæder mig til at kunne hænge billeder op af både Guldklumpen og Prinsessen, måske min mand også kommer med på et af dem. Det var den bedste gave til mig til morsdag, alle tingene er fra Coolstuff.

Morsdag

Mangler du en god ide til morsdag?

Coolstuff har lavet en hel kategori med gaveideer til morsdag, der gaver til enhver mor og til et hvert budget. Nogle andre af favoritterne er gps tracker så din ynglings taske ikke bliver væk, eller bare dine nøgler. Jeg kunne godt bruge sådan en, mine nøgler var pist væk i næsten 3 måneder. Men hvis jeg havde haft en tracker i nøgleringen, ville jeg ret hurtigt have fundet mine nøgler. For de lå faktisk derhjemme, og jeg havde sat himmel og hav i bevægelse. Jeg havde efterlyst dem alle steder, og da de ikke gav pote troede jeg på god karma. Og rigtig nok de vente tilbage til mig, for de havde faktisk aldrig forladt mig.

Til min fredagsdrink ville jeg gerne have de smarte metal sugerør, og apropos karma så er det genbrugs sugerør. På den måde kunne det også være gaven til miljøvenlige mor, eller til en god ven der trænger til en god gave.

Har du styr på årets morsdag gave?

One Reply to “Hvis jeg skulle bestemme min gave til morsdag”

Skriv et svar