Hvis jeg skulle på stranden i dag

En tur til stranden

Indlægget indeholder reklamelinks, de er markeret med *

Bikini*Strandtaske*Solbriller*Strandkjole*Sandaler*Solcreme*BadelagenBog*

Det har godt været varmt igen i dag. I formiddags sad jeg på vores altan og nød min kaffe, i mens kunne jeg se flere af bebyggelsens familier trak i strandtøjet og kørte mod kysten. Gid det var mig, jeg ville gerne kaste min i bølgen blå, og blive kølet af. Men desværre har vores program været for presset til en tur på stranden. Vi har både skulle nå en fødselsdag, en barnedåb og en tur i biografen denne weekend. Og for det ikke skal være lyv, måtte vi aflyse en aftale og dele os på grund af sygdom. Prinsessen har døjet med 39-40 i feber over 4 dage, ikke det sjoveste når vejret er så varmt som nu. Og når man har feber skal man jo ikke ud i solen, så ville hun for alvor blive til en kogt baby.

Det ville jeg have med på stranden

Men hvis jeg nu skulle på stranden i dag, så ville jeg gerne pakke den sjove retro taske i plastik – jeg havde faktisk sådan en som barn 🙂 Hvorfor har jeg dog smidt den ud??! I den ville jeg pakke det skønne badelagen fra Muubs ( pist…hos designme.dk kan man spare 20% på Muubs hele mandagen), jeg er ret vild med det enkle design, som passer til både stranden og badeværelset. Sammen med håndklædet ville jeg have en god solcreme, faktor 30 er min fortrukne. Efter jeg er begyndt at bruge faktor 30 også herhjemme, er min tan blevet endnu bedre, jeg er lækker solbrun med god samvittighed.

Bogen har jeg længe gerne ville læse, og mon ikke den snart flytter ind? Jeg venter faktisk bare på et godt tilbud, jeg har nemlig et gavekort der skal bruges. Jeg fik 2 af den her skønne bog til min fødselsdag sidste år.

Det ville jeg gerne have på på stranden

Det perfekte strandtøj ville klart være denne her skønne bikini fra Calvin Klein, den er virkelig smart! Jeg var ellers meget fristet af den her sidste år, men det symetriske look ville sikkert få min morkrop til at ligne en rullesteg. Og det er ikke helt det look jeg går efter på stranden! Derfor er den her meget bedre, og ud over den en florlet kjole. Nem at tage af og på, og så skal den kunne være i tasken uden at blive helt ulidelig krøllet. Sandaler er et must – jeg HADER sand i sneakers, så de må blive i bilen.

Solbriller er jo et must når solen skinner, jeg går faktisk med solbriller året rundt. Jeg syntes altid at solen er skarp, og jeg gider ikke gå og knibe øjnene sammen, så hellere gå efter “jeg er for kendt til det her sted”-looket. Jeg er ret vild med de turkise glas, det er altså top smart!

Har I været på stranden i år? Og hvad syntes I om tingene på collagen??

One Reply to “Hvis jeg skulle på stranden i dag”

Skriv et svar