Hvis nu jeg skulle bruge min weekend på Roskilde

Roskilde

Gummistøvler Kjole Sunnies Blomster Taske

Igen i denne weekend satser jeg på at sove længe, spise lækker brunch – gerne på altanen, nyde vejret sammen med min dejlige familie. Måske en cykeltur til søen og få en is, bare hygge, slappe af og bare være sammen. Når jeg kører hjemmefra hver morgen kl. 6.55, så ser jeg ikke så meget til Guldklumpen og manden min, om aften står den på madlavning, oprydning og lidt hyggetid, men når klokken bliver 22.30, sidder jeg pænt i sofaen og bobler. Nok om livet som hårdt arbejdende mor 😉

Som flere af jer nok ved, er jeg meget stor musik elsker, jeg hører stort set alt – aller helst “rigtig” musik, der hvor man godt kan høre instrumenterne…jeg er ikke den store fan af elektronisk fremstillet musik – det er lidt lige som polyester, det fungere bare ikke i længden! Det er selvfølgelig min personlige holdning. Men hvis nu jeg skulle på Roskilde i weekenden, ville jeg have indtaget pladsen iført det her…hvis det er super godt vejr ville jeg nok droppe gummistøvlerne og hoppe i sandaler. Ellers ville jeg danse dagen lang, synge med på lækker musik, hælde massere af vand indenbords og bare nyde livet!

God weekend 🙂

4 Replies to “Hvis nu jeg skulle bruge min weekend på Roskilde”

Skriv et svar