Hvor holder dit arbejde møde og kurser?

Reklame//

Tidligere har jeg arbejdet i mindre virksomher, men nu sidder jeg i kommune. Kommunen råder over en masse lokaler, der er både mindre møderum, større lokaler med store smart boards, og så er der også den gamle byrådssal. Den er ret stor, og kan huse os alle sammen til centermøder. Det er også der vi holder fester i vores center. Men det er ikke alle virksomheder, der har de lokaler til rådighed. Det kan derfor være en nødvendighed, at benytte konferencelokaler fra eksterne udbydere.

Mange byer har virksomheder der tilbyder konferencelokaler, både til lokale og virksomheder udefra. Hos midti.dk kan der bookes et Konferencelokale på Fyn. Jeg kommer nok ikke lige til at holde møde på Fyn, men jeg har allerede været rundt omkring i kommunens byer til diverse møder. Men det er jo kun en fordel, for så kommer jeg rundt, og møder flere af de medarbejder jeg ellers kun mailer med.

Skriv et svar