image

sponseret

Strandvejen nr. 2 – det siger børnesangen i hvert fald. Vi er for alvor hoppet i tænkeboks vedr. ny bolig, jeg har ligget i boksen længe og skramlet rundt, for når ens mand sidder med boliglån til hverdag er han realist og ikke drømmer som hans kone. Han arbejder både med boligkredit og lån i bolig, så han er godt klædt på indenfor lovgivning, muligheder og flexibilitet indenfor realkredit.

Vores lejlighed er ved at blive for lille, da vi flyttede ind var kun 2 forelskede unge mennesker i starten af 20’erne, nu er vi børnefamilie på 4 med trang til hus, have, skur og garage. Jeg har et ønske om at blive i smukke Fredensborg, her hvor jeg har familie og venner tæt på, der hvor Guldklumpen har sit netværk – det hedder det vel også når man er 5 år. Manden min er ikke så fastlåst, men kan godt se ideen med at have sønnens  venner tæt på. Så nu kigger vi på kvadratmeter priser, liggetid og skoledistrikter – der er jo meget at tage hensyn til.

Hvad med jer hvordan bor i? Og går i også og skramler rundt i flyttekasse fuld af drømme??

Hvis I gør så tjek eventuelt denne side ud boligkredit.dk så økonomien er genemmtjekket.

Hver dag går jeg forbi byggepladsen øverst på billedet, Guldklumpen håber vi skal bo derinde, for så er vi tæt på børnehaven – han gider ikke at skulle gå 30 min for at komme hjem (han bliver helt sikkert glad, når han ser jeg har hans løbehjul med). Personligt vil jeg hellere have et ældre hus, et med charme og sjæl – gerne sådan et rigtigt Anna og Lotte hus, i fagsprog hedder det en muremestervilla, sådan et ved jeg min mand også drømmer om 🙂

Når huset er på plads, håber jeg på frugt og grønt af egen avl, guldklumpen ønsker sig en trampolin og manden en garage – ønskelisten bliver hurtig lang haha.