Hvordan dyrker du din yoga?

reklame

Jeg har flere gange tænkt, at alle siger at de dyrker yoga efterhånden, men hvor og hvornår? Jeg syntes ofte de hold der er i nærheden af mig, er monstre dyre og på tidspunkter de færreste med et fuldtids job kan deltage i. Derfor har jeg igennem de sidste par år dyrket mit yogaprogram i min stue, på en træningsmåtte med hjælp fra en app. Tøjet er bare mit almindelige træningstøj, så alt i alt er udgifterne holdt helt i bund. På den måde kunne jeg også prøve det af, uden at jeg havde kastet flere tusind kroner efter en dille.

yoga

Yoga tøjet

Jeg bruger som sagt mit almindelige træningstøj, hvilket er købt ind til løb, men stadig har den bevægelses frihed jeg har brug for. Det sidder dog stramt! Jeg kom fordi en yogakollektion, der var i 100% bomuld og i løs siddende design. Da jeg så det, fik jeg helt lyst til at hoppe i det, og så bare strække løs. Jeg fandt det under
tøj til kvinder hos Gai+Lisva. For jeg er ret sikker på, at det bløde stof, vil føles som ren meditation for min hud. Stræk og afslapning er da ren lykke, jeg kan næsten allerede mærke lykkehormonet springe ud i mine blodbaner.

Yoga appen

På nuværende tidspunkt bruger jeg appen FitStar Yoga, der er gratis programmer du kan bruge lige så meget du vil. Du kan også gå yoga premium for kr. 59,- om måneden, eller kr. 309,- for et helt år. Det er som sagt meget billigere, end så mange andre tilbud, og så kan du lave dit program når du ønsker det. Appen er på engelsk, så alle stillinger er på engelsk, men mon ikke det går 😉

Hvor dyrker du dine yoga? Hvis du altså dyrker yoga??

/Indlægget er skrevet i samarbejdet med gai-lisva.dk/

Skriv et svar