Jeg har købt mig en ny ansigtscreme, den jeg havde fra Clarins – den her. Sugede ikke ind hurtigt nok, og jeg skulle bruge ret meget. Så da Matas havde minus 20%, trille jeg og prinsessen ned i den lokale Matas i Fredensborg. Der arbejder den sødeste materialist Camilla, som altid er frisk på at hjælpe og give prøver. Hun hjalp mig også denne gang, og valget faldt på en ekstra fugtgivende en. Jeg har prøvet deres tidligere hydra serie, den er nu udgået og nye forbedret produkter har set dagens lys. Den tidligere serie har jeg skrevet om her.
Hydra-Essentiel SPF 15 kom med mig hjem, cremen er silke blød og efterlader huden gennemfugtet. I serien findes også en serum, så din hud får et ekstra fugt boost.

Hydra – med masser af fugt

Jeg er så glad for, at der er faktor i, så er jeg altid beskyttet mod solensstråler. Selvom det er koldt, er solen stadig fremme, og nogle dage er den skarpere end man lige går og tror. Jeg har en app fra kræftensbekæmpelse, den bruger jeg hverdag, så jeg ved om Guldklumpen skal have solcreme på. Når vi er på ferie virker den også, da den tager udgangspunkte i den lokation.

Endnu en bonus ved faktor i ansigtscremen er, at du slipper for den ubehagelige fornemmelse, du kan få med almindelig solcreme. Sådan en faktor 30 er bare ikke god ansigtscreme! I kender sikkert godt fornemmelsen af, at man sveder cremen af. De der hvid sveddråber der løber, ok jeg har jo også været i Florida de sidste 2 år – og der er altså varmt! På en almindelig dag er 35 grader og skyfrit helt notmalt, ikke så sært at man sveder så. Men når UV indekset rammer 10-12 stykker, er faktor 15 bare ikke nok, men det rækker til Danmark 🙂

Fortrækker I også dagcreme med solfaktor?