I 2020 SKAL jeg….

Jeg er ikke den store fan af nytårsforsæt, men alligevel vil jeg gerne ændre nogle ting fra 2019 til 2020. Så her i starten af året kommer der et par indlæg om hvad jeg gerne vil ændre i 2020. Mit første indlæg er om motion, eller rettere mangle på det i 2019. Jeg har nu været på mit arbejde i 2 år, 2 rigtig gode år rent arbejdsmæssigt, men desværre også 2 tunge år. Min krop er næsten blevet 8 kg tungere, en tyngde jeg bestemt ikke er stolt af. Da jeg startede tilbage i 2017 ville jeg gerne smide de sidste 4 kg efter barslen med Prinsessen. Men i stedet for at vægten gik den vej, er jeg nu på plus 12 kg fra min ønske vægt. Derfor SKAL jeg i 2020 ændre min livsstil med hensyn til motion.

Level 3 bh

…Ændre mine motionsvaner

Men hvordan får jeg ændret mine vaner, uden at jeg skal “bo” i det lokale fitnesscenter eller skal være væk fra børnene når vi endelig er hjemme? Jeg holder meget af at løbe, men jeg er aldrig kommet i så god løbeform, at jeg bare kunne tage en løbetur på 30 minutter. Jeg har været tæt på, men så er der kommet noget i vejen, så jeg er kommet ud af den gode vane igen. Normalt er det overarbejde og uddannelse der sætter en stopper for mine trænings rutiner. Nu er regnskabet 2019 lukket og slukket for mit vedkommende, så nu er der tid til normaltid på arbejdet, og det gør uddannelsen nemmere at nå. Og dermed også mulighed for at dyrke noget motion.

Level 3 bh til motion på stuegulvet

For at det kan passe godt ind i min hverdag, bliver den daglige motion noget der skal dyrkes på stuegulvet. Derfor har jeg købt et nyt sjippetorv, som skal hjælpe mig med min udholdenhed. Men når jeg skal hoppe løs i forhåbentlig flere minutter af gangen, skal det være med en god sports bh, som kan holde brystpartiet i ro. Jeg er ret begejstret for Hunkemöllers sports kollektion, deres bh’er findes i 3 forskellige levels.

Level 1 er til rolig sport som yoga og pilatis

Level 2 er god til spinning og skisport

Level 3 giver maximal støtte og er god til løb og sjipning

Jeg har netop været i min lokale Hunkemöller i Slotsarkaderne i Hillerød, både at kigge lidt på udsalget, men også på jagt efter en smuk level 3 sports bh. Det blev til denne smukke sag, som jeg valgte i en omkreds større end normalt. Jeg har en level 3 bh i samme stil i forvejen, og den er desværre lige snæver nok. Bh’en lynes sammen foran, hvilket gør at lidt ekstra omkreds er guld værd. Jeg er helt angst for at få lynet huden fast i lynlåsen, åh har scenen fra All about Mary i baghovedet. Og det skal bare ikke være mit bryst!

level 3

Sportstøj til hjemmetræning

Nu er bh’en på plads, sammen med sjippetorvet fra Nike. Jeg har et par gamle træningsbukser som jeg vil starte med at bruge, men har I set at Hunkemöller har en fuld træningkollektion? De har faktisk et par leggings i samme kollektion som den fine sportsbh, og så med smarte luftpartier. De er virkelig flotte, dem tror jeg at jeg skal have fat i, når løbsæsonen starter for mig. Men nu står den på indendørstræning i smart bh. Og jeg må indrømme at jeg glæder mig til at komme i gang 🙂

Hvordan får I træning, arbejde og familie til at hænge sammen?

3 Replies to “I 2020 SKAL jeg….”

  1. At få tid til motion er bare så svært…. Jeg har et par gange fået løbet mig en tur, mens den store var til karate og de lille havde en legeaftale. Men det kan desværre tælles på en hånd. Vi er til gengæld alle startet til Kombisvømning. Drengene får undervisning i et mindre varmt bassin og vi voksne kan kaste os i det store kolde. Det er kun 30 min, men en gang om ugen – det er fantastisk.
    /Annette

Skriv et svar