I dag gad jeg godt 2019/1

Indeholder reklamelinks*
Jeg gad godt 2019/1

Strik*Nederdel Clean duft*Gel neglelak*Matte topcoat*Sko*

I dag gad jeg godt, at være hoppet i det her fine sæt. Jeg er blevet ret vild med de plisserede nederdeler, og heldigvis er der massere af dem i butikkerne for tiden. Denne er fra H&M, og kan derfor købes til en god pris. Jeg forelskede mig allerede i den, da vi var i Sverige i vinterferien, lige siden har jeg tænkt at den skulle bo hos mig. Men jeg har ikke været i H&M siden.

Selvfølgelig kan jeg bestille den online, men så kan jeg ikke bruge mine 15% rabatkuponer. Gid man kunne skrive en kode, der gjorde det muligt at benyttet dem online i shoppen. Nå men næste gang jeg kommer i H&M, så skal den prøves, og hvis den er god, så skal den også med hjem.

Sådan gad jeg godt style den

Jeg drømmer om at style den med en lys strik, og gerne i bomuld sammen med et par flade sneakers. Jeg er ret vildt med de her fra Samsøe og Samsøe, de minder meget om dem Puma producerede for et par år siden, de her er bare noget mere bastande. Måske de trækker lidt aner til de der Buffalo’s der er vendt tilbage i modebilledet. Og allerede tilbage i 90’erne svor jeg, at jeg ALDRIG skulle eje et par Buffalo’s. Og det har altså ikke ændret sig, selvom jeg må indrømme at man aldrig skal sige aldrig med mode. Men Buffalo’s det bliver aldrig min stil!

For at gøre looket florlet, vil jeg dufte af Cleans skønne duft med citrus toner. Og neglene må godt være i denne blå tone, og i stedet for at have 2 forskellige farver på. Vil jeg tviste udtrykket med den matte toplak, det ser så fint ud på billeder i hvert fald.

God fredag alle sammen – skal I også se X-factor i aften?

One Reply to “I dag gad jeg godt 2019/1”

Skriv et svar