I dag gad jeg godt #27

27

Nederdel T-shirtBandana SolbrillerSko Duft

I dag gad jeg godt kunne lege sommer i det her, men vejret var ikke just sommerligt i morges kl. 6.30 hvor vi forlod Fredensborg. Vi er nemlig på vej til Jylland, vi skal et smut i Legoland og hygge os. Der er smurt madpakker, ekstra tøj i lange baner og så en god portion godt humør. 

Jeg skal altså ud og have fat i et par bandanaer til årets hår trend, jeg syntes det ser super sejt ud 🙂 Hvad tænker I om trenden?

Nederdelen er fra Ame Copenhagen, hold nu fast hvor er deres design flot, det er ikke så sært at der er udsolgt hver gang jeg kigger forbi. Har I været heldige at få fat i noget?

God lørdag alle sammen – vi blogges 😉

9 Replies to “I dag gad jeg godt #27”

    1. Jeg kan godt forstå du er overbevist om bandanaen, men jeg tror den bliver super som hårbånd 🙂
      Vores tur i Legoland var super hyggeligt 😀

Skriv et svar