I dag gad jeg godt #35

I dag gad jeg godt #35

Jeans – SkoSweatshirt Sunnies RingDuft

Godmorgen og dejlig torsdag morgen, jeg håber I alle har sovet dejligt længe, specielt nu når man har chancen. Hvis jeg havde et lille drømme skab – sådan et hvor man lukker øjnene ønsker sig et outfit, og så åbner skabet og finder det…så ville jeg finde det her i dag. Duften vil passer perfekt til de oldschool vibes sweatshirten sender, sammen med ringen der også ligner noget fra min barndom, men som jeg faktisk helt har savnet. Hvorfor skal vi rende rundt med diamanter og andre dyre ædelstene, hvorfor ikke bare gear lidt ned og se de smukke farver naturen også har skabt.

Solbrillerne er fra Han Kjøbenhavn, og er virkelig über cool!! De sparker så meget rock-bagdel sammen med biker bukserne fra Mango, og så bliver det lige kørt helt over i den piget ende med guld sko fra Michael Kors – hvem ellers tænkte jeg lidt da jeg så dem. Da vi var i Florida i sommer, var jeg i flere Michael Kors butikker, og jeg må sige de designes vil frem. Det mærke kan virkelig bruge kraftige farver, men det fungere så fint, selvfølgelig er det hele tvistet godt op med guld – masser af guld, så selvfølgelig har de også lavet slip-ons i guld.

I må have en god Skær Torsdag.

Skriv et svar