hvisk1

I dag gad jeg godt at kunne pifte mit look op med de her skønne ting, jakken har jeg heldigvis, men både støvler og tee står højt på min ønskeliste i år. Nu hat jeg lige haft fødselsdag, men da vi ikke var sikre på at være hjemme, måtte jeg aflyse dette års fødselsdag…men heldigvis har jeg da fået nogle gaver 🙂

Alle smykkerne er fra Hvisk, I kan finde dem via det her link – der må I også meget gerne like mine billeder 🙂 alle smykker står også på min hvisk ønskeliste, jeg ville elske at kunne tviste mit look med ringe i guld – de skal jo passe til min vielsesring, den er trods alt en stor del af mig. I noget der ligner et år, har min øre været uden øreringe, grunden er nok mest at jeg gerne ville prøve noget nyt. Jeg er mest til ørestikkere, specielt nu med prinsessen – hun river jo i hvad som helst, og det skal altså ikke være i øreringe! 

Er I til guld smykker?