I dag gad jeg godt #21

PicMonkey Collage

KjoleJakke – PumpsClutch – Opi

Hvis vi nu forestiller os, at jeg ikke var på vej i seng, men på vej ud i det nordsjællandske natteliv, eller bare til vennemiddag med børn, islagkage og hele pivtøjet, så ville gerne have det her på. Kjolen er super fin, enkel og til en god pris – så er der penge til at pimpe looket lidt op med glitter pumps, og en vildt lækker denim jakke fra Acne. 

Måske looket mest er til en babercue, men man har vel lov at drømme, og med de varmegrader vi skal have om et par dage, så er havefesterne lige om hjørnet 😉

Jeg håber I har en skøn fredag, måske lidt vildere end min, men jeg vil helst ikke bytte skøn hygge morgen med Guldklumpen for en omgang tømmermænd – det er vel de færreste der er fan af tømmermænd!

2 Replies to “I dag gad jeg godt #21”

 1. Drømme er skønne – og outfittet der er helt sikkert værd at drømme om 🙂
  Jeg hader selv tømmermænd, holder mig altid til vin, lidt men godt, så jeg ikke er ramt dagen efter 😉

  God weekend du skønne!

  /Linda

  1. Jeg prøver ofte at holde mig til 1 genstand et glas vand, på den måde balancere jeg meget godt igennem. Efter jeg har fået sønnen fungere det der med tømmermænd slet ikke! Han er morgenmenneske alle dage, så jeg skal være frisk til at koge morgengrød kl. 7.00 🙂
   Også en god weekend til dig søde Linda.

Skriv et svar