I dag ville jeg gerne shoppe det her…

jeg ønsker mig

Hvis jeg havde ubegrænsede midler og ingen bekymringer, så ville jeg havde putte de her 5 ting i kurven, og klikket hele mullevitten hjem! Jeg er ret så vild med Alma banditterne i sort skind, de vild holde for evigt i mit skab! Clutchen fra Malene Birger har været i mit hoved lige side Natalie postede den, jeg syntes den er helt perfekt, selvom jeg stadig drømmer om en clutch fra Louis Vuitton. Læbestiften er så fin og emmer af forår, solbrun hud, lette kjoler, drinks på terrassen og Guldklumpen der løber rundt på græsset. Den er i den rigtig venlige økonomiske ende, lige nu kan den købes til 44,- lige her, og den findes selvfølgelig i andre farver 😉

Nederdelen og blazeren er fra H&M, jeg syntes at jeg mangler en hvid blazer i disse dage, jeg tror det er foråret der giver mig lyst til lyse farver 🙂 Ja selv lyserød frister i disse dage…

Nederdelen har jeg før vist jer her, og den sidder stadig godt printet på nethinden.

Status herhjemme er at jeg stadig er syg, jeg hoster som en gammel ryger og snotter som en høfeber-ramt forårs-tosse. Jeg er hverken ryger eller lider af høfeber, jeg er bare syg – ØV!! Men jeg er ikke mere syg, end at jeg var på tur med min lille familie i dag. Vi hoppede på cyklerne og drog mod Fredensborg slot, vejret var jo noget så smukt 🙂 Og så havde vi en pakke med retur fra Lagersalg.nu, men det kan i høre mere om i morgen.

Sov godt vi blogges ved i morgen 😉

Husk at deltage i min give-away

8 Replies to “I dag ville jeg gerne shoppe det her…”

  1. Den clutch er også virkelig fin og kan godt lige dens mønstre.
    Øv at du stadig er syg. Håber at det er bedre idag, så du er helt klar til en ny uge i morgen 🙂

Skriv et svar