I det kreative hjørne…

…bliver der strikket på livet løs i øjeblikket. Vi har ferie og aftnerne bliver brugt i sofaen med HBO, og så mine knitrende strikkepinde. Og hvad er det så jeg forsøger at strikke? Noget der slet ikke passer sig til årstiden – nemlig et tæppe, et slumre-tæppe som min mand siger. Men det nytter jo ikke noget, at påbegynde et projekt der tager flere måneder, når vinteren lige er begyndt! Derfor strikker jeg i uld midt i april – ja normalt er der en mening med galskaben, og denne gang er det for at blive færdig i tide 🙂

20140422-223016.jpg
Tæppet består af en masse lapper i 4 forskellige farver, jeg har været i gang med lysegrå og råhvid, de lysegrå er i perlestrik og de råhvide i hulmønster. Jeg har købt sand som farve nr. 3, og så er jeg altså ikke helt enig med mig selv om farve nr. 4 – skal jeg gå efter sart lyserød, lyng, lilla eller måske lyseblå?? Åhh det er så svært!! Derfor er jeg bare gået i gang med at masse producerer, i de farver jeg allerede har valgt.
Mønsteret fandt jeg lige her, det er dog ret småt, så min plan er at strikke 16 lapper af hver farve, istedet for de kun 4 lapper i opskriften.

God aften nu vil jeg strikke en lap mere i råhvid, og se det nyeste afsnit af Game of Throns 🙂

Skriv et svar