I et sommerhus i Danmark

Sommerhus i Danmark

Reklame//

Så fik vi skudt påskeferien igang, og min lille familie er klar til en hyggelig tur til Rørvig. Vi har ikke gjort det så meget i sommerhus ferier, men vi har altid snakket om at et sommerhus ville være hyggeligt. Jeg syntes bare det er svært med beliggenheden, skal det være i nærheden? Så vi kan kører dertil for en lille weekend, ellers bliver det kun i de lange ferier. Men der skal jo holdes have sommeren over, medmindre man går efter et sommerhus i Danmark med naturgrund – det tror jeg nu ikke vi gør. 

Sommerhus i Danmark

Udfordringen med et sommerhus er nu også, at det skal vedligeholdes. Et sommerhus skal også have nyt tag ind imellem, og der skal også renses tagrender. Ting der skal gøres for at vedligeholde huset, men også forlænge levetiden på fx taget. Ellers skal det udskiftes, men så kunne man jo vælge et nyt decra tag.

Du kan læse mere om taget samt pris på decra tag.

Vi har selvfølgelig talt om hvor langt vi kører efter sommerhus, og at vi fx ikke vil over Storebælt. Det er ikke fordi vi ikke kan lide Fyn, Jylland eller alle øerne, men det skal ikke koste mere end benzin at komme i sommerhuset. Vi er begge glade for Nordsjælland, og den natur samt strandene omkring Hornbæk, Dronningmølle og Tisvildeleje. Bonussen ved feriebolig i det område er også, at vi ville kunne kører på arbejde derfra. Hvis nu det kun er den ene af os der havde fri i påsken, kunne vi sagtens tage i sommerhus alle 4. Den tanke tiltaler mig meget, det gør det muligt at holde både lejlighed og sommerhus, og muligheden for stadig at tage sydpå en gang imellem.

Har I sommerhus i Danmark?

One Reply to “I et sommerhus i Danmark”

Skriv et svar