Ideer til kork DIY – opbevaring og udsmykning

Jeg har længe haft kriller i fingrene efter nogle små projekter derhjemme. Desværre syntes jeg det er svært at få tid til DIY, men nu har jeg planer om et kork DIY projekt. Kork er et rigtig firser produkt, her tænker jeg på at næsten alle familier havde en opslagstavle med kork. Det var sgu smart, men så blev korken upopulær og jeg havde faktisk selv en ide om at beklæde min opslagstavle med stof. På den måde kunne jeg få det smart og praktiske ud af korken, men gemme den bag smart 90’er velour. Åh year jeg syntes selv det var den fedeste ide den gang.

Kork DIY

2017 kork DIY ideer

Jeg gik et smut på pinsterist, her er der massere af fine ideer. Både dem man kan lave med sine børn,  og dem man kan hygge sig med på de lange og kolde sommeraftner. For dem er der godt nok mange af for tiden. Jeg har kigget rundt efter kork til mine ideer, og jeg fandt nogle store plader hos monisskildpadder.dk

Nu har jeg korkpladerne i hus, så er det bare at komme igang. Jeg er ret vild med ideen med de her bikuber, 6 kanter er bare flotte og ser smukt ud på væggen. Jeg tænker også at man kan male direkte på dem, på billedet er det kun kanten der er farvet.

Kork DIY

Børnevenlig kork DIY

Hvem ville ikke blive glad for at modtage en gave, med sådan nogle smukke kopbrikker i kork indeni. Specielt hvis der har siddet et barn man holder af bag penslen, jeg tænker dog at man sagtens kan lave de her med tusser. Tusser er nemmere at håndterer, hvis man gerne vil lave prikker og streger. Jeg tænker at den her ide også kan bruges til jul, når børnene skal fabrikere gaver i massevis.

Kork DIY

Den her lille ide, måtte jeg bare lige dele billede af, mest fordi den er super kreativ og brugbar. Er de ikke bare sjove?

2 Replies to “Ideer til kork DIY – opbevaring og udsmykning”

Skriv et svar