Ideer til DIY med HAMA

(null)(null)Her hjemme hygger vi gerne i weekenden med små projekter hvor Guldklumpen kan være med. Nogle gange er det bare lidt svært, at finde på ideer der udfordre hele familien, og samtidig binder os sammen i projektet. Dertil er der sikkert mange der også vil mene, at de små projekter skal kunne bruges efterfølgende.

Vi har købt perler og perleplader fra HAMA her, og skal nu til at producere perleplader. Guldklumpen syntes det er lidt svært, men det er alt jo til en start. Jeg har en forestilling om at vores projekt skal give en masse farverige og personlige bordskånere til kopper. Jeg syntes ofte at man har brug for en bordskåner til sofabordet, og hvorfor ikke benytte nogle af fine ting børnene laver. Min ide er også, at have nogle på lager, som Guldklumpen så kan give i gaver til familien. Bedsteforældre, onkler og tanter skal nok blive glade for brugbare kunstværker fra den lille fyr.
hamaJeg har fundet lidt inspiration til perleriet på nettet, flere er dem er nok mere for voksne, men børnene kan jo altid være med til at finde farverne, og holde skarpt øje med at mor og far nu gør det rigtigt 😉

/Indlægget er lavet i samarbejde med Toy’R’us/

2 Replies to “Ideer til DIY med HAMA”

Skriv et svar