Ideer til gør det selv mure arbejde

Gør det selv mure arbejde

Reklame//

Her er et af de nyeste billeder af et af mine dagens outfits med mursten som baggrund. Jeg har altid haft et godt øje til en sund murstens facade, selvom jeg nok ender med at pudse mit murstenshus en gang. Men som altid så mangler jeg bare lige det der hus, men drømmene holder jeg nu stadig vedlige.

Gør det selv murer arbejde

Mursten er blevet morderne igen, i 70’erne var der mange stuer der blev bygget med et stykke rå mur i fx. stuen. I dag er der flere bloggere og andre influencer der blotter en rå mur, der ser nu også virklig fint og råt ud. Selv bor jeg i nybyggeri, så hvis vi blotter en væg, vil der kun komme betonelementer frem. Og det er altså ikke særlig fint! Nybyggeri er for det meste bygget op af betonelementer, det er hurtigt og billigt. Jeg vil nu hellere sætte mine penge i en ægte murstens villa. Og gerne en af dem med en hel del år på bagen. Både huset og elementerne er skabt til at holde i massere år. Selvom huset er bygget op i mursten, kan man stadig godt have brug for en håndværker i ny og næ. Men der er flere små projekter man som sagt selv kan tage sig af. Mange af dem der har fundet de rå mure frem i deres gamle Københavner lejligheder, har gjort det selv.

Selvom det er murerarbejde, er de fleste materialer til at få fat i.I Murerbutikken kan de fx hjælpe dig med at få fat i et nivelleringssystem, det er dog ikke lige noget jeg selv ville kaste mig ud i. Men det er så der man gifter sig! Jeg forventer da at min mand kan løse sådan en gør det selv opgave 🙂 Jeg har store tanker om min mands håndværker evner, så mon ikke han kan ligge nogle klinker og pudse en væg, hvis vi kom dertil 🙂 Det tror jeg i hvert fald på!

Skriv et svar