IMG_6232

Sved kan vi ikke komme udenom, men vi kan måske minimere den lugt sved trækker med sig – i kender sikkert godt de der dage, hvor den antipersperant man plejer at bruge bare ikke kan gøre arbejdet. Jeg har været så heldig at få lov til at teste denne lille sag over sommeren, i Florida fik den virkelig lov til at vise hvad den kunne. Jeg svedte som en galophest på den tur, men jeg lugtede ikke…jeg kunne i hvert fald ikke lugte mig selv, når jeg havde brugt Perspirex dagen før.

Herhjemme kunne jeg gå 3 dage uden at tage deodorant på, hvis jeg bare brugte Perspirex hver 3. aften. I Florida skulle jeg bruge den hver 2. aften, for at det kunne holde lugten væk.

Der er dog en lille detalje med Perspirex, at man ikke må bruge den på ny barberet hud, og der skal faktisk gå 48 timer fra du har barberet dig under armene, til du må bruge Perspirex – det er jo skrappe sager der holder lugten væk.

Jeg glæder mig meget til når jeg har født, og selvom jeg ikke får taget et bad, så lugter jeg ikke af gammel sved – for baby og guldklumpen kommer før et morgenbad 😉

Har I prøvet Prespirex? Hvis ikke så kan jeg i hvert fald anbefale jer at prøve den.

Produktet er modtaget som gave, men holdningen er min egen.