Instagram uge 1+2

Min ynglings sofa beskæftigelse, udover fjernsynet er Instagram, der findes et hav af inspirerende profiler. Jeg ligger gerne et billede ud dagligt, nogle gange kommer der flere, her har jeg samlet mine små hverdags-firkanter for de 2 første uger af 2017.1484592851889

Der er altid meget morgenmad på programmet, det er faktisk det måltid jeg pynter mest 🙂 jeg har spist pandekager, vafler, brunch, hjemmebagte boller med min nye last – lemon curd! Hold da fest hvor er det en fantastisk smørrelse, jeg er vild med citroner, så det er jo lige mig. Men jeg håber at kunne finde en opskrift på lemon curd, så jeg selv kan lave den, måske med mindre sukker.

Vippen ud i Øresund er en fast installation på Louisiana, jeg kan enormt godt lide ideen, for på en sommerdag har vi vel alle lyst til at hoppe i bølgen blå. Udsigten er i hvert fald skøn og meget dragende.

1484592672433

Endnu mere morgenmad af både vafler og boller, men også min hjemmelavede soyayoghurt er kommet tilbage i køleskabet. Jeg har tydeligvis drukket en del mere kaffe i løbet af dagen, både til skam (vanvittig god serie!), til sundere snack og når prinsessen leger på legetæppet. Der er også kommet et lille selfie forbi, et godt et hvis jeg selv skal sige det. Som årene går og jeg bliver mere voksen, og mindre selvkritisk er jeg begyndt at syntes jeg er smuk nok som jeg er. Tror det har meget med selvtillid om ens person at gøre.

Dejlig dag alle sammen 🙂

Skriv et svar