Instagram uge 3

1485244532081

Så gik der endnu en uge, jeg syntes virkelig at tiden flyver afsted – jeg drømte også i weekenden at min barsel var færdig, og arbejdet ventede lige om hjørnet. Der går heldigvis nogle måneder endnu, prinsessen er også kun 4,5 måned. I den 3. uge af året har jeg mest spist morgenmad, jeg har lavet de skønneste boller – sidder lige nu og hapser den sidste med lemon curd på. Ellers har den stået på havregrød med frisk frugt, men også skælskørs frugtsuppe med hyldebær og jordbær – den er jeg ret glad for for tilden, det hjælper selvfølgelig også at Brugsen har den på tilbud.

Jeg har også været ekstra sund og forsøgt mig med Louisa’s over night grød med kakao, jeg var ikke helt solgt – så jeg vil nok videre eksperimentere lidt med den, for noget der minder om dessert til morgenmad er da lige mig 🙂

Husk I altid er meget velkomne til at følge med ovre på instragram @cfashiondk, og jeg vil også gerne se jeres profiler – så smid endelig en kommentar med jeres profilnavn, så jeg kan få ny inspiration.

Skriv et svar