Instagram uge 4

1486052788410

Sidste uge var ikke den mest effektive Instagram uge, Guldklumpen var syg og derfor hjemme, så er det altså begrænset med billederne. Det samme sker så i denne her uge, nu er både Guldklumpen og Prinsessen syge. Heldigvis var der tid til at bage boller, Guldklumpen hjalp mig med at lave Lemon Curd – opskriften kommer på bloggen meget snart. Og så fik jeg lavet pizza til frokost, det sker desværre alt for sjælendt!

1486052966032

Så kunne jeg dele en lækker rabatkode med jer, få minus 15% på dit næste ur fra ditur.dk med denne kode cc15. Jeg har drukket the i selvskab af and, sut og Prinsessen, hoppet i hyggeshorts som mine brødre altid gør, kørt den hårde men gode stil selvom jeg kun skulle til kiropraktor. Til sidst lavede jeg en lille Skam collage med hvisk smykker.

I er altid velkomne til at kigge med på Instagram @cfashiondk

Skriv et svar