Instagram #uge 43

img_2721

I tog meget godt imod min opdatering fra Instagram i sidste uge, eller vel og mærke var der ikke nogen, der råbte og skreg og sagde stop stop stop det gider vi ikke se på.  Så jeg fortsætter denne uge med en lille opdatering på, hvad der er sket ovre på instagram.

Jeg har  delt nogen af mine morgenrutine produkter med jer fra Clarins. Jeg er stor fan af de produkter, efter at jeg sidste år på vores ferie i florida fik en mini behandling af de søde Clarins damer i Macy’s. Der til får jeg drukket en del kaffe for tiden, det skyldes nok at min søvn bliver afbrudt tre til syv gange i løbet af i nat. Men når man har så fine kopper som vi har, er det en ren fornøjelse at få en kop kaffe – jeg ved godt at jeg ævler løs om vores porcelæn så tit, men jeg syntes virkelig også Royal Copenhagen laver noget fint porcelæn.

Jeg har også været på tur i den sidste uge, en gang i skoven sammen med familien, det var virkelig skønt vejr her søndag. Der udover har jeg været et smut på Louisiana sammen med min mor og børnene. Der er så hyggeligt, de har lige åbnet en ny udstilling – lidt særpræget men kunst har det jo med at gå til grænsen ind i mellem.  Outfittet fra Louisiana er allerede på bloggen, outfittet fra skoven kommer på i næste uge.

img_2722

Der har været lidt sødt på menuen, det første billede er lækker glutenfri kage, fra den lille glutenfrie bager på Fredensborg station. Billeder nr. 2 er morgenmads pandekager, virkelig lækkert når man har tiden, og det har jeg ikke hver dag – da mine arme er optaget af en skøn lille prinsesse <3

Så fandt jeg en pakke jordbærgrød med hyldeblomst, og den måtte jeg bare smage – men min mands hjemmelavede rødgrød er MEGET bedre! I weekenden spiste jeg nøddehorn, dem skal jeg prøve at lave selv, så der kan komme endnu flere nødder på 😉

img_2723

Morgenmaden har mest bestået af de her lækre boller, frokosten har stået på   denne skønne græskarsuppe efter Stine’s opskrift, min var bare med laktosefri cremefraise. Vi gjorde klar til halloween med slik til børnene, med skumfiduser i vores fine Mickey græskar.

2 Replies to “Instagram #uge 43”

Skriv et svar