Instagram #uge 44

img_2805

Så blev det langt om længe halloween, vi var klar fra morgenstunden, Guldklumpen var klædt ud som spiderman hele dagen. Om aften hoppede jeg i en sort blondekjole, sminkede mig hvid i ansigtet, sorte øjne og røde læber – så jeg allermest lignede en der boede på matriklen for 150 år siden. Det var helt rart at finde min fine røde MAC læbestift frem, så den tog jeg også på om tirsdagen, jeg var nok lidt overdress til mødregruppe.

Fredag kom min mor og hentede mig og børnene, inden vi kørte fra Fredensborg, stoppede vi ved den glutenfrie bager og købte de lækreste fredags kager med. Chokoladekagen og kanelsneglene har vi smagt før, men romkuglen var ny – de var så bløde og smidige, at det var en helt fornøjelse at få dem i munden.

img_2806

Der kom ikke så mange morgenmads billeder i sidste uge, jeg brød flere gange, og sjovt nok er det ikke den opskrift jeg delte for 2 uger siden. Jeg har nemlig leget lidt med en ny opskrift, der kan fremtrylle boller på 90 minutter – hvilket jo er hurtigt når de er bagt med gær. Opskriften skal lige finpudses inden jeg deler den 😉

Billede nr. 3 har faktisk fået 79 likes – jeg er meget stolt 😀 Hvis I har lyst, er I selvfølgelig velkomne til at følge med på Instagram, mit profilnavn er @cfashiondk

2 kommentarer til “Instagram #uge 44”

Skriv et svar