Instagram #uge 45

img_2868

Her kommer en lidt forsinket ugen på Instagram – men det er jo stadig de samme billeder 🙂

Jeg har købt en ny neglelak i den skønneste coral nuance, i kassen som lakken ligger på, er alle mine lakker. Jeg har en gang haft mange flere, men så ryddede jeg ud med hård hånd, så nu er det den hårde kerne der er tilbage.

Så er jeg gået i gang med flæskestegs testningen, vi skal holde jul hjemme i år, så det er os der skal lave flæskestegen, og den må jo gerne være helt perfekt. Derfor kommer den til at stå på flæskesteg nogle gange gør jul. Her har jeg forsøgt mig med både lauerbærbladene og nelliker.

Og så er der lidt morgenmadsbilleder.

img_2869

2 billeder af weekend brunch – med både hjemmebag og yoghurt.

Fredag tyvstartede vi med dagens fredagsslik, da Guldklumpen og jeg gik hjem efter vi havde handlet. Vi spiste seje sild fra pingvin.

Julebagning er også fuld gang, jeg forsøgt mig med pebernødder bagt udelukkende på glutenfrit havremel,  smagen er rigtig god men konsistensen og udseendet er ikke helt i vinkel.  Så er jeg også gået i gang med at kreere små nissehuer til vores Kay Bojesen dyr, det kan I se meget mere til i næste uge, eller I kan jo også smutte ind på Instagram og se det der.

img_2870

I søndags fik vi gæster til vafler, jeg vil hellere have vafler end jeg vil have almindelige pandekager – men sådan er vi jo så forskellige. Min mand har fået et virkelig lækkert vaffeljern til belgiske vafler,  I søndags nød jeg mine vafler med Tufo vaniljeis, bananer, soyaflødeskum og puddersukker – det var virkelig lækkert.

Og så til tre billeder der ikke nået Instagram, men aftensmaden fra Mortens aften giver ikke rigtig nogen mening at uploade om søndagen – derfor kommer billedet her. Traditionen tro tager vi vores julestel i brug Mortens aften, maden minder jo ufatteligt meget om julemenuen. Vi har ikke taget resten af stellet i brug endnu, jeg tror vi venter til 1. søndag i advent – men man ved jo aldrig.

De 2 sidste billeder er fra min hvisk profil, husk I meget gerne må følge linket og like mine billeder 😉

Skriv et svar