Island

img_2828

sponseret

Mine forældre har lige været på rundtur på Færøerne og Island, de kørte til Hirtshals og tog et minicrus derfra. Jeg blev faktisk lidt misundelig, jeg vil gerne både opleve Færøerne, men ikke mindst Island – deres natur skulle være helt unik.

De varme kilder der gør det muligt at bade, selvom det er frostgrader. De varme kilder er også grunden til, at man skulle kunne dyrke bananer i specielle drivhuse på øen. Men det er måske bare en vandre historie, for jeg har som sagt ikke selv været på Island, og set de her drivhuse – måske det blot er i teorien, at det er muligt. Men helt sikkert en spændende ide.

Der er forskellige rejser til island, foreksempel en form for minicrus som mine forældre tog, men man kan også tage en flyver fra København, det tager under 3,5 time – hvilket er overkommeligt med en fidus som prinsessen. Så kunne man tage en weekend på island, se naturen, vulkanerne, Reykjavik og måske få en ridetur på island – det ønske er jo nok noget alene op herhjemme, men det ser bare så hyggeligt ud på fjernsynet.

Naturen er virkelig flot, jeg ved at Tina Dickow bor på Island, og bruger netop øens natur i flere af hendes musikvideoer. Men landet huser også flere vulkaner, og som I måske kan huske var der i 2010 den berygtede askesky, der gjorde at flere måtte aflyse deres ferier, fordi flyets jetmotor ikke fungere. På det tidspunkt arbejdede jeg i et rejsebureau – og hold da op den skabte en hel del ekstra arbejde. Mine kollegaer forsøgte at få kunderne frem og tilbage på anden vis, og vi I økonomi holdte bare vejret, og kiggede på bundlinjen.

Har I været på Island? Jeg har som sagt ikke, men via det her Link til rejsebureauet kan I finde flere bud på en rejse til Island.

Skriv et svar