Jeans – Simply the best!

Jeans

Min beskedne jeans samling

Så blev det da lige efterår igen, eller også opføre vejret sig bare som forsommeren gjorde dengang jeg var barn! Men det er ikke så skidt, at det ikke er godt for noget – nu kan jeg nemlig igen hoppe i mine jeans, en langærmet bluse og et par sneakers. Min all time favorit jeans er klart fra Levi’s, et mærkejeg går tilbage til igen og igen og igen – selvfølgelig mest efter en tur til USA, for der kan de købes for en slik. I deres butikker kan du få dem i den rigtige størrelse, hvilket ikke altid er tilfældet herhjemme, i Danmark sælger de oftest kun jeans i længden 32, men når man som mig kan nøjes med en 30, er det træls altid at skulle lægge nye bukser op – specielt når slidte knædetaljer på mærkeligvis har sneget sig ned på skinnebenet. Det holder bare ikke i længden!

Der findes heldigvis mange andre jeans mærker, og flere af dem er begyndt at tilbyde jeans i mere specielle størrelser fx. Marc Lauge bukser. Der er til numsen, brede hofter eller andre kvindelige former vi ofte får med alderen, og så har de flere modeller med høj talje – jeg havde et par lige efter vi havde fået Guldklumpen, et tidspunkt hvor min krop lige skulle finde sin figur igen. Vi kan jo ikke alle gå rundt med vores teenage kroppe – selvom jeg gerne ville kunne smyge mig ned i en str. 36 igen, og bare se smækker lækker ud!

Jeg har et ønske om at begynde at løbe til efteråret igen, bare 5 km 3 gange om ugen, jeg tror det ville gøre underværker 😉

Indlægget er sponsoreret

Skriv et svar