Jeg er fristet…igen

Choopin

Igen igen kribler det i fingrene for at få shoppet. I går startede jeg på fuldtidsjob igen, det er så rart at have en god løn i vendte. Men det gør også, at jeg får ufatteligt meget lyst til, at bruge PENGE! Det er jo så her jeg skal være voksen, ansvarlig og økonomisk bevidst – men det er såå svært! Det kan godt være jeg er fyldt 30, er både kone og mor, men det ændre ikke på at lysten til, at shoppe helt amok er der. Jeg har lyst til at rive en dag ud af kalenderen, bare gribe min fantastiske handbag der kun skal indholde visakort, og så bare sige næste stop “shopping all day!”

Godt nu sad jeg lige og trak vejret, fik beroliget mig selv til at kunne tænke klare tanker, måske jeg først skulle gå helt agurk, når den første løn er gået ind. Måske helt agurk skulle have et max, måske jeg skulle ligge en plan over hvad mit skab virkelig har brug for, og ikke bare gribe det første og det bedste og løbe mod kassen.

Puha kan I høre at voksne, ansvarlige og økonomisk bevidste Camilla er ved at overtage roet?

Nå men den der voksne, ansvarlige og økonomisk bevidste Camilla, kunne virkelig godt bruge det på collagen! Jeg elsker Rosemundes næsten alt for lækre toppe, dertil har jeg det super godt i bukser, og så har jeg en svaghed for tørklæder/halstørklæder. Alle godterne her kan findes på Choopin.dk eller I deres butik i Charlottenlund

/Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Choopin.dk/

Husk at deltage i min give-away

9 Replies to “Jeg er fristet…igen”

Skriv et svar