I dag gad jeg godt 2018/3 – med en Mango taske

Mango taske

Mango Taske SkjorteJeansStrømperStøvlerHalskæde

Kender I de der mandage, hvor man bare har lyst til at sparke rumpe i et mega råt og lækkert look. Ikke fordi jeg skal noget vildt møde, men bare fordi jeg igen er på toppen, efter 14 dage med masser af sygdom i kroppen, føler jeg at jeg kan sparke rumpe til den næste virus i det her outfit! 

Det startede med at jeg fandt tasken på Zalando, og jeg har så tænkt på den lige siden. Jeg skyndte mig selvfølgelig, at sætte den på min ønskeliste. På den måde kan jeg holde øje med, om den kommer på tilbud. Hvilket jeg selvfølgelig håber, for jeg vil jo helst have så meget for mine penge som muligt. En filosofi jeg også praktisere på arbejdet, vi alle har kun en kasse med penge, så gælder det om at bruge dem bedst muligt. Hvis jeg beslutter mig for at bruge de kr. 299,-, hvilket jo i forvejen er en kup pris, men venter og får minus 25%. Så er der kr. 75,- til fx de fine glimmer og glitter strømper fra Tommy Hilfiger. Glimmer strømper får mig altså altid i godt humør 🙂

Et råt look med en Mango Taske over skulderen

Støvlerne er fra Pieces og er et rigtig fint alternativ, til de meget dyre Toga Pulla støvler som jeg craver hele tiden. Men igen jeg har kun en kasse med penge, og hvis jeg bruger kr. 3.500,- på en ting, kan jeg ikke købe andet i meget meget lang tid. Tænker I over hvordan I bruger jeres penge, eller køber I og tænker først over hvordan de hives ud af budgettet bagefter?

Nå men videre til de sorte jeans. Jeg har altid syntes at tøj med huller, som slidte jeans med huller på knæene, ser ret smarte ud. Jeg syntes sjælendt at man ser andet tøj som er slidt fra nyt af, men her er altså en skjorte. Den er fra American Eagle, et mærke jeg også omtalte i det her indlæg vedrørende skjorter. Jeg kan se at mærkets online shop nu shipper til Danmark, uhh måske jeg skulle klikke lidt hjem. Jeg er i hvert fald meget glad for det jeg har fra mærket. Jeg tror godt at skjorten ville kunne fungere, der er dog en lille risiko for, at jeg kommer til at ligne vagabond. Men jeg tror nu nok, at jeg tør tage chancen.

Hvad syntes I om looket? Er det smart og hvordan er jeres holdning til nyt slidt tøj??

2 Replies to “I dag gad jeg godt 2018/3 – med en Mango taske”

Skriv et svar