Jeg gad godt Nytårslook

Indeholder affiliatelinks

Vores nytårsaften skal holdes hjemme, det er nu mere praktisk med 2 små børn, men vi har også nået i retningen af byens bedste udsigt. I år skal Dronningen holde sin nytårstale fra Fredensborg slot. Vi har dermed sikret os et fantastisk fyrværkeri show, hvis bare vi får klart vejr. Selvom nytåret skal fejres på hjemmeadressen, skal jeg være iført festtøj, og meget gerne dette nytårslook.

Nytårslook

Glimmer kjole*Drop down støvler*Waterfall øreringe*Zebra taskeNeglelak*Chloé parfume*

Årests Nytårslook med guld og glitter

Den lilla glitter kjole fra Ichi, kan sætte fut i en hver fest tænker jeg. Dertil nogle dejlige varme og mere rå støvler, jeg er ret vild med den her drop down effekt. Alt for mange nytårsaftner har jeg brugt i små stilletter, det bliver alt for hurtigt isende koldt, når man skal ud og nyde det smukke fyrværkeri. Dertil en smuk taske, der lige kan indeholde det vigtigste, smartphone, nøgler, pung, håndcreme og en læbestift. Når jeg har børnene med, må den også meget gerne kunne rumme en ble og en sut, så kan jeg modstå enhver udfordring!

De små detaljer som øreringe, duft og negle skal selvfølgelig også holdes i den festlige ende. Waterfall øreringe er skabt til at ville ses, og de her er vildt flotte! Jeg holder meget af guldfarvede negle, derfor tænkte jeg, at guld lakken fra ville være fin. Jeg har kig på det her fine sæt fra Le mini Macaron*. Det er et starter kit med lak i farverne black cherry og gold glitter. Le mini Macaron er gellakker, som er beregnet til, at kunne holde i op til 10 dage, det er jo perfekt for en travl working mom. Så hvorfor ikke starte året 2019, med smukke guld negle med lang holdbarhed? Parfumen er min ynglingsduft, en duft jeg også har høstet mange komplimenter på, den udvikler sig helt perfekt på mig.

Har du styr på dit look til nytårsfesten?

Skriv et svar